Over ons

 

Het begon ooit in de jaren vijftig met paard en wagen, maar de firma van Walderveen is uitgegroeid van een eenmanszaak tot een gerenommeerde groothandel, import en export handel. En heeft Walderveen een eigen bietenkokerij één van de weinige nog in Nederland.

 

Voor ieder segment van de markt hebben wij een assortiment beschikbaar, afkomstig uit alle belangrijke productiecentra in de wereld. 

Kwaliteit 

Vanzelfsprekend is kennis van producten een vereiste en binnen de firma van Walderveen is er jaren lange ervaring en kennis van kwaliteit aanwezig. Alle leveranciers van over de hele wereld, dienen te voldoen aan dezelfde hoge kwaliteitseisen. Telers worden daarom altijd eerst gescreend, zodat we ervan verzekerd zijn dat zij de juiste certificering hebben en voldoen aan de Europese kwaliteitseisen. Specifieke eisen worden altijd contractueel vastgelegd. Zo is er altijd de zekerheid dat het product elke keer weer voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen. Omdat we ervaren en betrouwbaar zijn en ons 100% focus op het beste resultaat hebben we al met vele fantastische klanten mogen werken.

 Voedselveiligheid 

Henk van Walderveen en Zonen B.V is FSSC22000 gecertificeerd.
Wij zijn ons er van bewust hoe belangrijk voedselveiligheid is en welke rol wij daarin spelen, om dit te kunnen waarborgen. 

 

Contactgegevens 

 

Wilt u meer informatie over onze diensten en producten of heeft u andere vragen aan ons? 

Neem dan contact met ons op. 


Henk van Walderveen & ZN BV
Laagraven 17-19
3439 LG Nieuwegein
[T] +31 (0)30 2848047
[E] [email protected]